Profets tjänster – koncept, webbutveckling och innehåll

Tjänster

Profet Webb & Kommunikation erbjuder flera tjänster som hjälper företag och organisationer att göra bra saker på nätet – från koncept till teknisk utveckling och innehåll.

Vi arbetar med tre övergripande delar som alla hänger samman – koncept, webbutveckling och innehåll. I vissa projekt arbetar vi med en eller två av dessa delar och i andra arbetar vi med alla tre.

Koncept

Vi tar fram ett koncept och en digital strategi som passar din verksamhets mål – oavsett om det är att öka försäljning, driva trafik eller något annat.

Webbutveckling

Vi hjälper dig oavsett om du vill förbättra din nuvarande hemsida eller utveckla en ny. Allra helst arbetar vi i WordPress som är världens största system för att hantera innehåll på nätet. Med WordPress som grund skräddarsyr vi din webbplats utifrån dina behov. Vill du ha försäljning på nätet hjälper vi dig med WooCommerce, världens mest populära e-handelsplattform.

Innehåll

I slutändan är innehållet på din hemsida det viktigaste och vi hjälper dig att ta fram det mest relevanta innehållet för din hemsida. Vi tar fram text från grunden eller går igenom dina texter för att göra dem mer webbvänliga och sökoptimerade.

Ta hjälp av oss

Vill du ha hjälp att göra något bra på nätet? Kontakta oss så diskuterar vi ditt nästa projekt!