E-handel med WooCommerce

WooCommerce – e-handel till WordPress

E-handel med WooCommerce

Woocommerce är e-handelsplattformen till WordPress som driver hundratusentals webbshoppar världen över.

WooCommerce är ett e-handelstillägg som gör din WordPress-hemsida till en fullfjädrad webbshop med en mängd användbara funktioner. Bakom WooCommerce står företaget Automattic som också bland annat driver WordPress.com.

E-handel med WooCommerce

Den första versionen av WooCommerce släpptes 2011 och plattformen har nu växt till att bli det mest populära e-handelssystemet i världen. Nästan en av tre webbshoppar drivs av WooCommerce.

Profet Webb & Kommunikation AB är en WordPress webbyrå i Stockholm som har bred erfarenhet av att arbeta med WooCommerce och kan skräddarsy din WooCommerce-baserade webbshop helt efter dina behov.

Behöver du hjälp med WooCommerce?

Profet hjälper dig att ta fram en helt ny sajt med WooCommerce eller hjälper dig att förbättra din nuvarande WooCommerce-hemsida. Hör av dig idag så hjälper vi dig.

Fördelar med WooCommerce

Det finns flera fördelar med att använda WooCommerce. Här är några av de viktigaste.

Det är gratis

Grundversionen av WooCommerce är gratis. Det finns inga årsavgift eller licenskostnader. Det finns tillägg du kan köpa till din webbshop om du vill ha någon speciell funktionalitet men många tillägg är också gratis.

Det är enkelt

Att arbeta med WooCommerce är enkelt och även om du inte har någon vana av att driva e-handel tidigare är det lätt att komma igång. Har du arbetat med WordPress tidigare är det dessutom ännu enklare att komma igång.

Det är flexibelt

Redan ”out of the box” innehåller WooCommerce de viktigaste funktionerna du behöver för att driva en e-handel. Dessutom är systemet väldigt flexibelt och kan utökas med ny funktionalitet.

Ta hjälp av oss

Vi hjälper dig att skapa en WooCommerce-hemsida helt utifrån dina behov och önskemål. Kontakta oss för att diskutera ditt nästa WooCommerce-projekt!